Efterår og vinter 2020/23

Du skal da lave din helt egen parfumeolie 🤎

Søndag den 6 november klokken 15:30 – 17:30
Pris 250 Mobilpay  26604353
Kommer @helenesejrsen forbi og fortæller om essentieller olier, planterne, træerne, frugterne og blomsternes betydning og støtte til vores nervesystem, krop og sanser og hvordan de hver især energetisk kan hjælpe os

🌿🌳🍁🫐⛑

Jeg fortæller kort om at mine 3 bæredygtige huse og tænder ellers op i bålfadene så vi sammen kan nyde varmen, spisekastanjer og et glas rødvin.

Hvis det stormer og lyner så bliver det pandekager fra induktionen

 

 

Forår og sommer 2022

Kom med til urteworkshop med Mette (Bette), samt oplæg af mig om at leve, bygge og designe bæredygtigt. Med efterfølgende middag over bål og naturvin, på Refshaleøen.

Workshoppen er til dig, der er ny i urteverden og  gerne vil have en introduktion til de lægeurter vi typisk finder i naturen og haven, samt krydderurter.  Du lærer lidt om deres egenskaber og hvordan du kan bruge dem derhjemme. Det er til dig, der er interesseret i bæredygtig design og huse bygget for fremtiden, og til dig der også elsker at nyde et miljøvenligt lækkert måltid mad, med et glas naturvin til, imens vi hygger, sparrer og deler med hinanden.


Indhold og beskrivelse
Jeg byder jer velkommen og fortæller om hvordan det er at leve og arbejde på få kvm og hvordan man kan bygge med bæredygtige materialer, så man får et sundt indeklima.

Dernæst tager Mette jer ‘i hånden’ til en lille tur rundt og se hvad vi kan finde af urter her på Refshaleøen, som vil være en god repræsentation for hvad man kan finde andre steder i sæsonen, i grøftekanter og parker. Vi kigger også på krydderurter, som gror rundt om KOLONIEN og om hvordan man kan dyrke dem selv på altanen, i krukker og vindueskarme. Imens taler vi om hvordan man kan bruge disse urter til sig selv derhjemme.

– Vi samler lidt urter med tilbage og spæder op med urter Mette har taget med hjemmefra. Af disse laver vi et produkt og en urtesalt, som du selvfølgelig får med hjem. Under workshoppen kan man stille spørgsmål til urterne og til produkterne.

– Efter workshoppen skal vi nyde et lækkert plantebaseret måltid, som vil blive tilberedt over bål udenfor på bålfade og der vil minsandten også blive serveret et lækkert glas naturvin til. Vi sidder udenfor og spiser, hygger og snakker til vi hver især skal videre.

Lørdag den 25. Juni 2022

Tid:  kl. 14.00 – ca. 17 (dette for workshoppen)

Middagen er fra kl.17 og frem

Sted: Mine huse på  Refshaleøen.

Pris: kr. 750

Tilmeldning: Her

Vi glæder os til at se dig !

 

Flet med pil

“Pil er et fantastisk materiale; naturligt, forgængeligt og kan forarbejdes med enkelt håndværktøj. Glæden ved at flette er en vigtig del af det jeg ønsker at videregive i min undervisning”

Mai Hvid Jørgensen

Kurset er både for folk som aldrig har flettet og mere øvede, Mai underviser individuelt. Man kan flette kurve, fuglehuse, bakker og andre små ting, dog er det bedst at flette en rund kurv, hvis man aldrig har prøvet det før.

Mai medbringer alle materialer ( pil, plader til bakker og fuglehuse, læderremme til tasker) og har modeller/eksempler med. Værktøj til at låne og bøger til inspiration.

Materialer betales direkte til Mai ved kursets afslutning efter forbrug. Pil ca 150-200 kr + evt plader og læder.

Læs mere om Mai 

Hvis man har specielle fletteønsker kan man kontakte Mai senest 14 dage før kurset på mai@skovflet.dk eller tlf.: 22 48 22 77

Dato

22. og 23.  juni kl.  9  – 16.   UDSOLGT 

Tilmelding

Prisen er 1450 kr.
Skriv en mail til jane@ostermann-petersen.com med navn, telefonnummer og mailadresse på deltagerne.
Betaling via MobilPay 26 60 43 53.

Du er tilmeldt, når din betaling er registreret.

Praktisk

Workshoppen foregår fra kl. 9 – 16 i mine huse huse på Refshaleøen.

Vi spiser frokost på Aamanns mellem kl. 12-13 sammen med resten af Refshaleøens arbejdede folk.

Afbud og aflysning

Din tilmeldning er bindende. Hvis bliver du forhindret i at deltage i workshoppen, refunderes det fulde beløb ved afbud en måned inden workshoppen. Ved afbud 3 uger før refunderes halvdelen af beløbet.